Willy Willekens

  Ik ben afkomstig uit Laakdal. In 1980 kwam ik met mijn vrouw in de wijk Heide te Bergom wonen, Gelukkig getrouwd met Marina werd ik de trotse vader van twee geweldige zonen, Kevin en Glen en later werd ik opa van een klein meisje.  Mijn kleindochter Gloria is mijn oogappeltje en dat weet ze al heel goed.

  Mijn opleiding genoot ik in de technische sfeer: mechanica en elektriciteit. 30 jaar lang was ik leraar HST en BSO elektro-mechanica in Antwerpen en Herentals. Ook leerde ik gedurende 20 jaar jonge mensen autorijden. Soms was dat wel erg spannend, maar ik deed het altijd met heel veel plezier.

  Ondertussen ben ik al 20 jaar zelfstandige en zaakvoerder van Aqua Gold Garden in Herselt gelegen in de KMO-zone op de Westerlosesteenweg. Op een mooie dag zat ik samen met vrienden, die me met veel enthousiasme vertelden, dat er een burgerbeweging op gang getrokken werd door de ex-secretaris van Herselt. Ze peilden naar mijn interesse voor deze burgerbeweging en hun enthousiasme begeesterde mij.

  De politiek in de oude vorm kon mijn interesse niet meer wekken. “Mensen Met Mensen” is een plaatselijke politieke partij die geen traditionele politieke kleur in het vaandel draagt, volledig onafhankelijk is en aldus enkel betrokken op onze kleine gemeente en haar inwoners. Na enkele vergaderingen was het me duidelijk dat binnen deze beweging een nieuwe wind waait, met respect voor ieders gedachtengoed en overtuiging. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn steun toezegde.

  Ik ben een man van weinig woorden, maar eenmaal mijn woord gegeven blijf ik het trouw. Meer dan overtuigd ben ik dat onze gemeente beter zal worden met MMM. Met mijn achtergrond en ervaring zal ik zeker een meerwaarde kunnen betekenen op het gebied van praktisch en technisch inzicht: dat lijkt me in onze gemeente op veel gebieden nodig.

  Ik hoop dat jullie in MMM zullen geloven zoals ik dat doe en dat jullie op 14 oktober dan ook voor MMM zullen kiezen.

  Geef “Mensen Met Mensen” een kans om samen met u Herselt beter te besturen!