Bob De Backer

    Bob De Backer is mijn naam. Reeds 33 jaar woon ik in Herselt met mijn vrouw Rie en mijn drie kinderen. Die zijn allemaal de deur uit maar zorgden voor een toffe kleindochter en kleinzoon.

    Lang geleden behaalde ik het masterdiploma (toen nog “licentiaat”) in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Zo begon mijn loopbaan als zelfstandig kantoorhouder voor een bankinstelling. Dat wilde ik echter niet mijn hele leven lang blijven doen. Zowat 20 jaar geleden ging ik opnieuw studeren en behaalde een diploma in de natuurlijke gezondheidszorg. Zo help ik nu vooral mensen met pijn- en bewegingsklachten.

    De bewondering, verwondering en respect voor de natuur is een rode draad in mijn doen en laten.

    Gelukkig woon ik in Herselt waar er nog heel wat natuur te vinden is maar waar ook nog heel wat uitdagingen zich aandienen. Met mijn economische achtergrond en met mijn kennis op het vlak van gezondheidszorg, wil ik me samen met de burgerbeweging “Mensen Met Mensen” verder inzetten om van Herselt een mooiere en gezondere gemeente te maken waar iedere bewoner zich nog beter in zijn vel kan voelen.