Karla Jennes

  Ik ben Karla Jennes, dochter van Louis ‘Witje’ Jennes en Georgina Milis. Ik ben een geboren en getogen Blaubergenaar. 56 jaar geleden kwam ik op de wereld als 15de kind van de 16.

  Ik vond het geweldig fijn in ons gezin. Mijn ouders stonden ondanks een razend drukke agenda altijd klaar voor hun kinderen. Vader was eerst taxidermist. Later runde hij in Blauberg de bank en deed in verzekeringen, toen ABB, de bank van toen kent iedereen nu onder de naam van KBC. Moeder zorgde voor de kinderen maar werkte tegelijkertijd ook heel hard, later ook samen met vader voor KBC.

  Mijn ouders hebben ons geleerd om voor elkaar te zorgen en goed te zijn voor anderen. Ook hebben ze ons bijgebracht om respect te hebben voor anderen. En dankbaarheid te tonen.

  Ik woon al mijn hele leven in Blauberg city. Ik heb twee geweldige kinderen, Sien en Niels, en prachtige schoonkinderen, Stephanie en Sven. Ookheb ik veel geluk met mijn twee schattige kleinkinderen Martha en Felix. Het 3de kleinkind is op komst. Mijn dochter is kleuterleidster in De Graankorrel in Blauberg en mijn zoon is PR-specialist en redactiecoördinator bij Primetime Communication in Wijgmaal.

  In mijn leven heb ik een beetje van alles gedaan, maar vooral voor mijn kinderen gezorgd. En geprobeerd om hen een warme thuis te geven, wat me is gelukt. Ik was bestuurslid van KVLV Blauberg en houd de vinger aan de pols in ons gezellige gehuchtje. Nu zorg ik voor mijn kleinkinderen en dat geeft mij ongelooflijk veel voldoening. Ik lees en fiets graag.

  Toen ik gevraagd werd om mij in te zetten voor “Mensen Met Mensen” heb ik niet getwijfeld. Na de verkiezingen wil ik me verder actief inzetten om van onze gemeente een mooier en warmer Herselt te maken, door echt te luisteren naar wat de mensen in de straat te vertellen hebben en als we maar enigszins kunnen, echt iets te doen aan de problemen die ze hebben.