Jennemie Dauwen

    Mijn naam is Jennemie Dauwen. Vierenzestig jaar geleden kwam ik ter wereld in een groot gezin, we waren thuis met acht kinderen, ik ben de middelste. Ons huis stond altijd open voor iedereen, een extra stoel aan tafel rond etenstijd kon er altijd bij. “Op een mondje meer komt het niet aan”, zei ons moe dan.

    Thuis leerden we vooral om zorg te dragen voor elkaar, hulpvaardig te zijn en om plezier te hebben in alles wat we doen. Samen met mijn echtgenoot, Karel Verstappen, woon ik in Varenwinkel. We hebben één dochter en ondertussen ook al twee knappe kleinzonen. Mijn dochter geeft les in de VSB De Bolster in Ramsel.

    Vijfendertig jaar heb ik gewerkt bij Duracell Aarschot, waar ik me als vakbondsafgevaardigde inzette voor mijn collega’s.

    Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen en genieten van de kleine dingen des levens met familie en vrienden. Steeds tracht ik klaar te staan om anderen een handje toe te steken waar nodig. Het liefst breng ik mijn vrije tijd door met mijn kleinkinderen die mij energie en inspiratie geven.

    Door mij kandidaat te stellen bij de volgende verkiezingen wil ik ten dienste staan van al de mensen uit Herselt. Mijn doel is samen met MMM en de inwoners van Herselt te werken aan een duurzame toekomst die jong en oud ten goede komt.