Onze beste wensen

MMM brochure 2023Beste inwoners van onze mooie gemeente,

Nu de kerst-en nieuwjaarswensen uitgesproken zijn, goede voornemens zijn gemaakt en de feestdagen achter de rug liggen is het wellicht goed even stil te staan bij wat wij als burgerpartij hebben kunnen doen voor jullie de afgelopen jaren. Wij weten dat wat we allemaal al hebben bereikt in onze Herseltse gemeenschap op vele vlakken de verdienste is van velen. Mensen met Mensen heeft alvast zijn best gedaan de voorbije jaren om u te dienen en tegemoet te komen in uw vragen, wij hebben samen gezocht naar oplossingen voor jullie problemen.

Wij gaan hier niet uitpakken met onze realisaties: wat wij als bestuur  samen met  onze verenigingen én onze vrijwilligers én onze gemeentelijke diensten én onze inwoners verwezenlijkt hebben de laatste jaren en wat er nog allemaal op stapel staat kan u gemakkelijk terugvinden op de gemeentelijke infokanalen en “Herselt leeft”.Wij zijn alvast erg gemotiveerd om van onze gemeente nog een betere plaats te maken om te wonen, te werken, te studeren, te ontspannen en te genieten.

Wil u graag een persoonlijk contact of hebt u vragen rond onze werking? Bel dan met onze voorzitter Milo Anthonis op 0477 52 78 70. Zijn deur staat altijd open voor iedereen.

Mogen wij u tenslotte nog eens namens alle MMM ‘ers een mooi jaar toewensen zonder veel zorgen en met veel liefde en genegenheid voor mekaar.

Hopelijk zien we elkaar wel op onze barbecue op 10 september in de parochiezaal van de Blauberg om samen het glas te heffen. De inschrijving kan je hier downloaden.

Het ganse MMM-team