Veronique Blockx

  Hallo! Ik ben Veronique Blockx, gelukkige echtgenote van Gert Jennes. Ik ben afkomstig uit Veerle- Heide, sinds 2003 woon ik in Herselt.

  Mijn man en ikzelf werden destijds onmiddellijk aangesproken door het rustige en groene Herselt. We gingen dus heel graag wonen in de Beningstraat. Mijn echtgenoot Gert heeft Hessels bloed in de aderen stromen, zowel zijn ouders als grootouders aan beide kanten zijn en waren Hesseleirs. Gert is, net als ik, verpleegkundige van opleiding. Hij werkt graag in het rusthuis Sint Barbara.

  Wij zijn de trotse ouders van drie dochters: Sjoukje, Nynke en Benthe. Wij hadden echter niet alleen geluk met ons gezin en onze woning. We bleken bovendien ook nog eens in een gezellige en sociale buurt terecht te zijn gekomen waar buren van alle leeftijden nog met mekaar zijn begaan en leuke activiteiten organiseren zoals de speelstraat, Bening BBQ,…

  Ook het verenigingsleven is hier bij ons in de Varenwinkel voor jong en oud belangrijk. Ik heb mezelf onder meer kunnen engageren door jaarlijks mee te gaan als kok met de Chiromeisjes van Herselt.

  Langs mijn job als verpleegkundige in het ziekenhuis en als jonge moeder wil ik graag verder mijn steentje bijdragen aan een gezonde en sociale gemeente, waarin jong en oud zich thuis en geborgen voelen.

  Het gevoel erbij te horen is voor mij een hoeksteen voor een warme samenleving. Mensen met Mensen staat er voor open om naar alle inwoners van Herselt te luisteren, er mee samen te werken en er zorg voor te dragen. Vandaar dat ik me verder voor deze burgerbeweging wil inzetten.

  Met Mensen met Mensen samen voor alle mensen van Herselt!