Raf Vangenechten

  Geboren en getogen in Herselt, komende uit een warm nest samen met mijn broer en zuster. Als zoon van Jef Vangenechten en Mariëtte Van Uytsel, zaakvoerders van doe-het-zelf Vangenechten, groeide ik op tussen de ijzerwaren en de bomen van het groene Herselt.

  Mijn grootvader Felix Van Uytsel (Feel de schrijnwerker) heeft zich levenslang ingezet voor de kapel van Varenwinkel.

  In 1999 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met mijn steun en toeverlaat Cindy Verstraeten. In 2004 ben ik gezegend met de geboorte van mijn oogappel Maite Vangenechten. Van 1992 ben ik de zaakvoerder van Amerikaanse Stock Vangenechten. Tot op heden staan wij ten dienste van onze klanten.

  Al gehoord van het “Allied Forces Museum”? Even duiden: ik ben een begeesterd verzamelaar van militaria uit Wereldoorlog II. Dat heeft geleid tot de oprichting van dit museum. De verhalen die aan deze verzamelstukken vast hangen zijn soms hartverscheurend, soms verbazingwekkend maar altijd boeiend. Het diepzeeduiken in de wereld van prachtige onderwaterflora en fauna fascineert mij al van in 1999. Een andere passie is motorrijden, samen met een hoop vrienden zijn we regelmatig op pad. Genieten van het samenzijn en van de natuur en na de rit een lekker pintje.

  Hoe kwam ik nu bij MMM terecht? Op een gegeven moment komt een vriend van mij met het voorstel om op te komen bij de volgende verkiezingen . Er was een nieuwe partij, en deze was anders, geen bemoeienis van boven uit, geen nationale partij maar een burgerbeweging die opkomt enkel en alleen voor de mensen van Groot Herselt.

  Mijn interesse werd gewekt door de gedrevenheid en passie van deze burgerpartij omdat ze met ijzersterke argumenten naar de verkiezingen van 14 oktober gaat. Mijn ervaring als ondernemer, mijn kennis van materialen en mijn vele sociale contacten zijn mijn sterktes.

  Samen met MMM wil ik mij inzetten voor een veiliger Herselt, dat bovendien welvarender wordt dan ooit tevoren.