Sofie Candillon

  Mijn naam is Sofie Candillon, ik ben geboren en getogen in Herselt meer bepaald in de Ollemanshoek aan de Westerlosesteenweg.

  Ik ben de kleindochter van Fien Biesemans en Louis Candillon en dochter van Armand Candillon en Jeannine Jacobs. Samen met mijn broer Kristof heb ik het geluk gehad om in een warm nest op te groeien. Mijn vader is jarenlang jeugdcoördinator en trainer geweest bij KFC De Vrijheid Herselt. Hierdoor heb ik vele weekends doorgebracht op voetbalterreinen. Mijn moeder heeft altijd gewerkt in het rusthuis ‘St-Barbara’, hier heb ik verschillende jaren vakantiewerk gedaan en dit deed ik met hart en ziel.

  In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur. Reizen is een van mijn grote passies. Samen met mijn familie of vrienden heb ik reeds een groot deel van de wereld mogen ontdekken. Ik ben vier jaar actieve leidster geweest in een scoutsgroep voor kinderen en jongeren met een beperking. Hierdoor heb ik leren relativeren en heb ik het belang van een goed sociaal beleid van kortbij mogen ervaren.

  Sinds 2010 ben ik werkzaam op de dienst burgerzaken van de stad Geel. Het belang van een goede dienstverlening aan de inwoners en de gemeentelijke organisatie in al zijn geledingen zijn voor mij heel duidelijk. In mijn huidige job heb ik ervaring opgedaan in verband met de begraafplaatsen. Deze kennis zal ik heel goed kunnen gebruiken om ook van onze kerkhoven groenere en serenere begraafplaatsen te maken.

  Toen ik gevraagd werd om mij mee in te zetten voor “Mensen Met Mensen” heb ik niet getwijfeld. Door mijn studies ‘openbare besturen’ ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de werking van een gemeente en in gemeentepolitiek. Mijn ervaring als personeelslid van een gemeentebestuur kan ik goed gebruiken om ook in Herselt nieuwe ideeën rond efficiënt werken verder vorm te geven en uit te werken.

  Met hart en ziel zal ik mij inzetten voor een Herselt waar inwoners betrokken worden bij het beleid en waar er ook echt naar hen geluisterd wordt.