Roger Huybrechts

  Mijn naam is Roger Huybrechts : een rasechte Ramselaar. Mijn jeugd bracht ik door op de Begijnendijksesteenweg, naast carrosseriebedrijf Hendrickx (“den hette”).
  Gehuwd met José Loockx, heb ik één dochter Marijke die samen met Kristien twee lieve kindjes opvoeden: Sterre en Savannah. Mijn ouders zijn Karel Huybrechts en Pauline Dils. Zij brachten ook nog mijn oudere zus Mia en mijn broer Ludo ter wereld. Mijn schoonouders zijn afkomstig van Bergom (schoonvader Jos Loockx) en van de Blauberg (schoonmoeder Paula Mans).

  Wij zijn dus allemaal … echte Hesseleirs!

  Mijn vrouw José is op haar beurt de oudste zus van Chris, Wim en Petro. Petro kent iedereen in Herselt en velen in Herselt kennen “de Petro”.

  Na school en legerdienst ben ik op mijn eenentwintigste begonnen als werknemer bij Agfa-Gevaert in Mortsel. Daar heb ik 37 jaar gewerkt waarvan 21 jaar als syndicaal afgevaardigde, zetelend in het “comité veiligheid”. Als lid van de ondernemingsraad van het bedrijf, nam ik ook om de twee jaar deel aan de onderhandelingen omtrent de CAO. Nu ben ik bestuurslid van de KGV die de gepensioneerden van Agfa Gevaert verenigt. Nog steeds ben ik ook nog ACV militant voor de regio Westerlo en kassier van het ACV van Groot Herselt én nog altijd provinciaal bestuurslid van het ACV. Tenslotte engageerde ik me ook in het PWA van Herselt.

  Mijn hobby’s? Voetbal is altijd een passie voor mij geweest: van jongsaf ben ik supporter van Ramsel. Ik maakte Ramsel ook mee in de gouden tijden. Nu weet ik dat die terug aanbreken met de goede jeugdspelers waarop wij nu fier mogen zijn.

  Duiven zijn mijn andere grote liefhebberij. Zij bezorgen mij in de zomer vooral veel plezier. Ook in de duivenliefhebberswereld probeer ik mijn steentje bij te dragen: ik ben ondervoorzitter van de duivenbond “De snelle vlucht” in Ramsel.

  Ik geloof in de burgerbeweging MMM: we gaan voor een eerlijk, rechtvaardig en respectvol beleid voor al onze inwoners.

  Geef ons uw vertrouwen, we zullen het niet beschamen!