Kevin Heyns

  Beste dorpsgenoten,

  Mag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Kevin Heyns geboren in Keulen op 20-11-1989. Mijn ouders woonden en werkten destijds in Duitsland voor het leger, wij verhuisden naar België met broer en zus toen ik 5 jaar was en we gingen in Ramsel wonen. Mijn opleiding elektriciteit/elektronica volgde ik aan het Damiaan Instituut in Aarschot.

  Ik vond vlug een job, en na enkele jaren ging ik bij het leger. Ik werd er “Avionieker” ( technicus C 130 Hercules) en werk nu bij de 15de Wing in Melsbroek.
  Het is een heel boeiende job, vol avontuur, vooral als we in verre landen vliegtuigen moeten gaan repareren.

  Enkele jaren geleden kocht ik een huisje in Herselt en knapte het eigenhandig op. Al mijn vrije tijd besteedde ik hieraan, maar nu het bijna volledig klaar is heb ik wat meer vrije tijd. Ik ben dus regelmatig te vinden in de Mixx voor een partijtje badminton met mijn vrienden. Af en toe trek ik mijn loopschoenen aan en soms durf ik ook wel eens een parcours met de mountainbike te doen in het groen van ons mooie Herselt. Mijn interesse voor de natuur vertaalt zich in het houden van bijen.

  Als imker zie ik dat we zorgzaam moeten omgaan met onze natuur, de bijen leren ons dat het niet zo goed gesteld is met moeder aarde. Ik volg van ver de ‘grote” politiek, maar dorpspolitiek interesseert me meer omdat ik zie en ondervind wat er allemaal verkeerd loopt en wat er allemaal beter zou kunnen. Je hoort het overal zeggen: ”hetzelfde bestuur dat meer dan 30 jaar de plak zwaait, dat is niet goed voor Herselt”. Het is volgens mij dringend nodig dat er een ander bestuur komt, dat meer rekening houdt met de wensen van zijn inwoners. Bij MMM wil ik een waardevolle groep van mensen uit gans Herselt vervoegen, die allemaal voor een eerlijk en beter bestuur gaan op maat van zijn inwoners.

  Ik beloof van mijn kant dat ik mijn uiterste best zal doen om uw stem te laten respecteren in het Herseltse gemeentebeleid.